Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Υπόθεση δέκα λεπτών

πηγή ΤΑ ΝΕΑ On-line


Ο Παναθηναικός είχε ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα, σημείωσε τρία γκολ σε βάρος του Λεβαδειακού και φυσικά, πήρε και πάλι κεφάλι στη βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» λοιπόν έφτασαν λίγο δύσκολα στο3-0. Κι αυτό, όχι επειδή δεν είχαν φάσεις για γκολ νωρίτερα, αλλά επειδή δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Από το πρώτο μέρος, η μία φάση διαδεχόταν την άλλη, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δύχτια. Ο Σισέ είχε δοκάρι στο 27', ενώ έχασε ευκαιρία και στο 24' . Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μπλάζιτς, «νίκησε» τον Λέτο στο 20' και τον Καραγκούνη στο 36', ενώ η κεφαλιά του Καντέ στο 41' ήταν άουτ.

Τα γκολ: Στο 64' ο Σαλπιγγίδης εκμεταλεύτηκε ασίστ του Μαρίνου και με πλασέ έκανε το 1-0 «λυτρώνοντας» τον Παναθηναικό. Στο 71' έγινε το 2-0 με δυνατό συρτό σουτ του Λέτο, ενώ το 3-0 έκανε ο Σισέ στο 74' με διπλή προσπάθεια σε πέναλτι που κέρδισε ο Σαλπιγγίδης (ανατροπή από Κόλτζο). Ο Γάλλος σούταρε, απέκρουσε ο Μπλάζιτς, αλλά με νέα προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δύχτια. Αυτό ήταν το 21ο γκολ του Σισέ στη Σούπερ Λίγκα.

Ο διαιτητής Βοσκάκης (Ρεθύμνου) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπεγκόνια.

Παναθηναικός: Τζόρβας, Μαρίνος (67' Μπιάρσμιρ), Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Καραγκούνης (75' Ρουκάβινα), Σισέ (81’ Πετρόπουλος).

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Μπράνκο, Κόλτζος, Μαρτορέλ, Αλεξίου, Ζησόπουλος, Μπεγκόνια, Αμπουμπακάρι (86’ Μαχαίρας), Βασιλείου (59' Σερτζίνιο), Μπάρκογλου, Αγκάλι (82’ Σόλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου