Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Η hard core Τζούλια και οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ

πηγη Πρώτο ΘΕΜΑ online


Ένα «ερασιτεχνικό» βίντεο με επαγγελματικές προδιαγραφές που μέσα σε να πρωινό κρεμάστηκε στα περίπτερα ως αυστηρώς ακατάλληλο, ένα project που θα χρυσώσει την πρωταγωνίστρια και την εταιρεία παραγωγής, ένας «ακέφαλος» συμπρωταγωνιστής αγνώστων λοιπών στοιχείων, ένα άδειο μπουκάλι σαμπάνιας, μάνατζερ που ακολουθούν την πελάτισσά τους μέχρι το τζακούζι του ξενοδοχείου, σεξουαλικές «ενισχύσεις» έπειτα από μια βόλτα σε sex shop, μια βίλα στην ακριβότερη περιοχή της Αθήνας και ένα συμφωνητικό που οι ελεγκτές της ΥπΕΕ (τέως ΣΔΟΕ) προσπαθούν να εντοπίσουν, χτυπώντας το μαύρο χρήμα.

Τα αθώα τερτίπια της Τζούλιας Αλεξανδράτου ενθουσίαζαν και κάποιες φορές εξίταραν την κοινή γνώμη. Οι προκλητικές εμφανίσεις και η δεδομένη άγνοια κινδύνου τη μετέτρεψαν σε πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης και των blogs στο Διαδίκτυο. Όμως το σκληρό και άκρως επαγγελματικό πορνό με «ιδιωτικές» στιγμές της Τζούλιας φαίνεται να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στο κύκλωμα, που προσπαθεί να θησαυρίσει μετατρέποντας τη «βασίλισσα της πίστας» σε «βασίλισσα του ελεύθερου έρωτα»!

Το σκληρό πορνό: Όποιος διαφωνήσει με τον χαρακτηρισμό είτε δεν έχει δει ποτέ του ταινίες μόνο για ενηλίκους είτε αποδέχεται τα λεγόμενά της περί ιδιωτικών στιγμών που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν χωρίς την άδειά της. Το επίμαχο βίντεο είναι μια επαγγελματική δουλειά από μια εταιρεία που ειδικεύεται στο σκληρό πορνό. Ο
φωτισμός είναι προσεγμένος και η πρωταγωνίστρια κοιτά την κάμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Μια κάμερα η οποία κινείται στον χώρο αποδεικνύει ότι υπάρχει κάμεραμαν - και μάλιστα με κάμερα επαγγελματικής ποιότητας. Αυτή η «ιδιωτική» στιγμή έγινε σίγουρα σε σουίτα ξενοδοχείου, αφού σε κάποια πλάνα φαίνονται καθαρά οι πλαστικές παντόφλες που μοιράζονται στους πελάτες. Το μοντάζ είναι προσεγμένο, αποκρύπτοντας το πρόσωπο του άνδρα που κάνει έρωτα με την Τζούλια, ενώ σε πολλές σκηνές η λήψη φαίνεται να έχει γίνει από δύο κάμερες.

Το συμφωνητικό και η ΥπΕΕ: Αυτό το έγγραφο ψάχνουν οι ελεγκτικές αρχές και, αν καταφέρουν να το ανακαλύψουν, τότε θα ξεκινήσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπαλλήλων της ΥπΕΕ που ερευνούν την υπόθεση, η Τζούλια Αλεξανδράτου συμφώνησε με την εταιρεία SIRINA μια πάγια αμοιβή για να συμμετάσχει στο πορνό και ένα ποσοστό επί των πωλήσεων του DVD. Με τη δικαιολογία του «ερασιτεχνικού κλεμμένου βίντεο» η πρωταγωνίστρια δεν εμφανίζεται να έχει πάρει αμοιβή και άρα να διαπράττει το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Ποσοστό απο την αμοιβή της πρωταγωνίστριας εκτιμούν οι Αρχές ότι έχουν πάρει και οι δύο μάνατζερ, ο Σπύρος Ρέβης και ο Μένιος Φουρθιώτης. Το τιράζ που διατίθεται στα περίπτερα αγγίζει τις 200.000 μέχρι στιγμής και έχουν πουληθεί σχεδόν όλα τα αντίτυπα. Με δεδομένη τιμή αγοράς τα 20 ευρώ, ο τζίρος θα έχει ήδη αγγίξει τα 4 εκατ. ευρώ!

Οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών πήγαν στα γραφεία της εταιρείας για να βρουν τα τιμολόγια και όλα τα έγγραφα, αλλά οι υπεύθυνοι… συμπωματικά ήταν εκτός Αθηνών. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας βρίσκεται στη Μάνη και στους ισχυρισμούς της «πρωταγωνίστριας» ότι δεν γνώριζε τίποτα, απαντά ότι «όλα έγιναν απόλυτα νόμιμα και έχω στην κατοχή μου όλα τα έγγραφα και συμφωνητικά για να το αποδείξω». Η ΥΠΕΕ έχει αποφασίσει να ξεσκεπάσει όσους έχουν στήσει τη σούπερ μπίζνα μαύρου χρήματος και σύντομα θα ξεκινήσει έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία και της Αλεξανδράτου, μεταξύ αυτών και η περίφημη βίλα της Εκάλης που υποτίθεται ότι αγόρασε το πρώην μοντέλο «δουλεύοντας σαν το σκυλί», όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει.

Ο παραγωγός: Ο Δημήτρης Σειρηνάκης θέλησε να κάνει περήφανο τον πατέρα του εξελίσσοντας τη SIRINA, μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να απογειώσει το ελληνικό πορνό! Στα 33 του ονειρεύεται να «δημιουργήσει» και να πλασάρει στην αγορά την πρώτη Ελληνίδα πορνοστάρ. Οι κινήσεις του στη βιομηχανία του πορνό έγιναν σταδιακά και με σχέδιο. Αρχικά έκανε την παραγωγή της πρώτης ελληνικής ταινίας πορνό μετά την εποχή του Γκουσγκούνη με τον ευφάνταστο τίτλο «Μια παρθένα στα μπουζούκια» και πρωταγωνιστή τον John Βαρβάτο. Ο «προικισμένος» Ελληνας πέρασε από πολλά τηλεοπτικά πλατό και διαφήμισε την εταιρεία του Σειρηνάκη. «Θέλω να δώσω στο ελληνικό πορνό τη λάμψη του εξωτερικού», έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ο παραγωγός. Το «know how» φαίνεται να το διδάχθηκε από τον Γάλλο Μαρκ Ντορσέλ, πετυχημένο παραγωγό ερωτικών ταινιών, που διατηρεί φιλικές σχέσεις και με τον Ιαν Σκοτ, τον Γάλλο πορνοστάρ που φέρεται να αντικαθιστά τη σαμπάνια στις «ιδιωτικές» στιγμές της Τζούλιας. Ο Σειρηνάκης ζει σε ένα απλό διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Γλυφάδα, κυκλοφορεί με ένα μαύρο Hummer H3, έκανε έναν γάμο κι ένα παιδί, αλλά έπειτα από έναν χρόνο πήρε διαζύγιο.

Ο πρωταγωνιστής: Είτε τον λένε Γιώργο και κατάγεται από την ελληνική ύπαιθρο είτε, όπως όλα δείχνουν, ονομάζεται Ιαν Σκοτ και μεγάλωσε μιλώντας γαλλικά, ο άνδρας που έκανε ευτυχισμένη την Τζούλια είναι ένας επαγγελματίας πορνοστάρ, με προσόντα που μπορεί κάποιος να βρει στο you-porn… H Τζούλια κάνει ότι δεν γνωρίζει τον Γάλλο ηθοποιό, αλλά το προσεκτικό μάτι των συναδέλφων αποκάλυψε το τατουάζ που έχει χτυπήσει στον δεξί του ώμο, ενώ ένα γρήγορο ψάξιμο στο Ιnternet λύνει κάθε απορία. Το πραγματικό του όνομα είναι Yannick Dambrinne, έχει ύψος 1,85 μ. και στο βιογραφικό του στη Wikipedia υπάρχει ήδη καταγεγραμμένη η… συνεργασία του με την Αλέξανδράτου, με ημερομηνία 2010!

Οι managers: Σπύρος Ρέβης - Μένιος Φουρθιώτης. Το «αφεντικό» και η «βιτρίνα» πίσω από την ξανθιά καλλονή. Οι πιο παλιοί θα θυμούνται τον Σπύρο Ρέβη, έναν εκκεντρικό τύπο που πριν από 15 χρόνια έγινε αναγνωρίσιμος
συμμετέχοντας σε trash τηλεοπτικές εκπομπές. Τότε προωθούσε μοντέλες και υποψήφιες τραγουδίστριες στον χώρο της showbiz. Τον Οκτώβριο του 2004 όμως το Τμήμα Ηθών έκανε αιφνιδιαστική έφοδο σε σουίτα του ξενοδοχείου «Hilton» και συνέλαβε τον Ρέβη κι ένα μοντέλο. Ο μάνατζερ κατηγορήθηκε για μαστροπεία, αλλά
όταν έφθασε η ώρα της δίκης το κακούργημα μετατράπηκε σε απλό πλημμέλημα. Ο Ρέβης έχει βίλα στην Εκάλη, κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα, έχει μανία με τα τιγρέ υφάσματα, φοράει μέικ-απ όλες τις ώρες της ημέρας και φέρεται ως ο άνθρωπος που καθοδηγεί την Αλεξανδράτου. Αυτός κλείνει τις συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, καθορίζει τις φωτογραφήσεις και τις αμοιβές της Τζούλιας. Από την άλλη, την είσπραξη αλλά και την εκπροσώπηση της πελάτισσας στα τηλεοπτικά μέσα έχει αναλάβει ο Μένιος Φουρθιώτης. Ακολουθεί την Τζούλια σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, ενώ σε εκείνον μιλά η Τζούλια στο ξενοδοχείο πριν ξεκινήσει το σκληρό πορνό. Αυτός έχει χρεωθεί και τον ρόλο του «εισπράκτορα» στις αρπαχτές στην επαρχία. Αυτός είχε πάρει τις φωτογραφίες της Αλεξανδράτου με τις τόπλες εμφανίσεις και γυρνούσε από εφημερίδα σε εφημερίδα ζητώντας 5.000 ευρώ για το «νέο» στήθος της πελάτισσάς του. Αυτός διέρρευσε στον Τύπο ότι η Τζούλια «κλαίει» στη βίλα της για το κακό που της έκαναν και αυτός φυσικά την πήρε από το χεράκι το βράδυ της ίδιας μέρας για μια βόλτα σε ένα sex shop!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου