Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ο Βύντρα έδωσε τη λύση για τον ΠΑΟ

πηγη ΤΑ ΝΕΑ Οn line



Ο Λουκάς Βύντρα σκόραρε στο 72' και ο Παναθηναικός έφυγε νικητής από την Τρίπολη σε βάρος του Αστέρα (1-0). Με τη νίκη αυτή, οι «πράσινοι» έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναθηναικός είχε την πρωτοβουλία από το α' μέρος, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα, ουσιαστικά, έχει να δείξει δύο σουτ, από τον Καραγκούνη (5' ) και τον Βύντρα (24' ). Στην πρώτη περίπτωση ο Ντεγκρά απέκρουσε και στη δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 34' σε ανατροπή του Καρέρα από τον Τζόρβα. Στο ημίχρονο οι παίκτες και των δύο ομάδων βγήκαν από τα αποδυτήρια και επέστρεψαν στους πάγκους, αφού στα αποδυτήρια ήταν έντονη η μυρωδιά από τη χρήση δακρυγόνων που είχε γίνει εκτός γηπέδου! Τελικά, άνοιξαν κάποιες πόρτες η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια «καθάρισε» και οι παίκτες επέστρεψαν σε αυτά. Λέγεται ότι έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία, επειδή οπαδοί του Παναθηναικού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο.

Στο β' μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τον Παναθηναικό να καταφέρνει τελικά να πάρει τη νίκη με το γκολ του Βύντρα στο 72'. Τέσσερα λεπτά αργότερα, το έργο των «πρασίνων» έγινε πιό εύκολο. Ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Φυτανίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής Τριτσώνης (Αθήνας), έδειξε επίσης κίτρινη κάρτα στους Βίλτσες, Καρντόσο, Μπαρτολίνι-Σαριέγκι και Νίνη.

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Καρντόσο (69' Λαμπρόπουλος), Λαδάκης, Καρέρα (64' Ρόκας, 83' Ρίος), Εντερ, Βίλτσες, Τσέζαρεκ.

Παναθηναικός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (43' Μαρίνος), Σαριέγκι, Καντέ (64' Νίνης), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (89’ Μπιάρσμιρ), Λέτο, Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου